Sinds afgelopen jaar zijn we een projectgroep voor de Cultuuragenda gestart. Zichtbaarheid en daarmee een overzichtelijke planning van de Waadhoekse culturele activiteiten, evenementen, concerten, workshops, tentoonstellingen etc. is een van de onderwerpen van gesprek.

Wat we hebben ontdekt, is dat velen niet bekend zijn met het kosteloos delen van jullie evenement op de website(s) friesland.nl en oudezee.nl. Een zichtbare kans, dus laat jullie activiteiten dus zien! De voordelen:

Je kunt een widget vanuit de site op je eigen site plaatsen. Meer weten hierover? Neem contact op met [Stichting Bestemming Noardwest]. Via onderstaande link kunt snel en eenvoudig een evenement invoeren in de toeristische database van Friesland. Jouw evenement wordt dan automatisch in de database geladen. De redactie doet nog een check en zet het online. Snel en effectief. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op oudezee.nl/evenementenkalender.

Vorig jaar hebben we ook het aanklikfonds van Stichting Bestemming Noardwest in de nieuwsbrief opgenomen. Hier heeft ook de cultuurveld dankbaar gebruik van gemaakt en gehonoreerd gekregen. Dit fonds is dus zeker de moeite waard om te raadplegen bij jullie plannen.

Meer nieuwsbrieven van onze Cultuur Makker, zie de [WEBSITE]

Bron De Cultuur Makker
Meer cultuur in de gemeente Waadhoeke, zie overzicht en links op de [STARTPAGINA-WAADHOEKE.NL]